Kan ik de 2 uur Hands On van het abonnement gebruiken voor mijn WooCommerce webwinkel?

Dat kan zeker. Indien je wilt kunnen wij producten voor je plaatsen of de webwinkel aanpassen wat betreft ontwerp. Heb je een mooie actie lopen waar je meer aandacht aan wilt besteden? Wij kunnen een mooie actiebanner voor je maken die je kunt plaatsen op de website (of eventueel ergens anders). Wat wij niet doen is het afhandelen van je bestellingen.

Hoe ontvang ik betalingen van klanten?

Wij richten de webshop zo voor je in dat je betalingen kunt ontvangen van klanten. Hiervoor zullen we een koppeling maken met een betalingsprovider zoals Mollie of Stripe. Je zult hier zelf een account voor aan moeten maken maar wij helpen je daar uiteraard bij waar nodig. De betalingsprovider handelt de betalingen van jouw klanten op de achtergrond af en betaald jouw periodiek uit.

Wat kost de afhandeling van betalingen?

Als een klant een product via jouw webshop besteld dan wordt de betaling afgehandeld door een betalingsprovider zoals Mollie of Stripe. Deze rekenen meestal een klein bedrag per afhandeling. Mollie rekent bijvoorbeeld € 0.35 cent per iDEAL-transactie. Meestal heb je geen abonnementskosten bij betalingsproviders tenzij je herhalende diensten (abonnementen) verkoopt.