Heb ik een WordPress onderhoudsabonnement nodig?

Als je een abonnement (Bonsai, Sumo of Dragon) bij ons hebt dan is onderhoud inbegrepen bij je abonnement. Als je een website hebt laten maken op basis van offerte dan is onderhoud apart geoffreerd. Wij raden een onderhoudsabonnement aan. Regelmatig komen er updates uit voor zowel WordPress als gebruikte plugins. Updates zorgen ervoor dat plugins onderling goed blijven werken (en dat je website dus blijft werken) en dat je website snel en veilig blijft.

Kan ik instructie krijgen voor het gebruik van WordPress?

Zeker!
Online (live) instructie is inbegrepen bij abonnementen en website bouw op offertebasis. Als het goed is heb je na oplevering van je website al de vraag gekregen of je een online instructie wilt hebben. Heb je deze niet gehad of had je toen geen tijd, bel ons even dan plannen we het in.

Als WordPress zoveel plugins nodig heeft is het dan niet beter om voor iets anders te kiezen?

In een ideale wereld zou het antwoord ‘ja’ zijn. Helaas zijn we daar nog niet. De alternatieven die op dit moment in ontwikkeling zijn bieden nog niet wat de meeste website-eigenaren wensen. In de praktijk kun je met die alternatieven al wel een redelijke website neerzetten maar organisaties met ambities (jij dus) hebben altijd wensen die voor lopen op de technische mogelijkheden die geboden worden. WordPress is niet perfect maar vaak wel de beste keuze.