...

All-inclusive website abonnement

Mooi, snel (nee, nog sneller!), veilig, inhoudelijk up-to-date, perfect op elk apparaat!
Een website wordt pas succesvol als deze voldoet aan de hedendaagse eisen. Wij hebben de middelen en ervaring om jouw website naar het hoogste niveau te tillen op elke gebied. Zorgeloos en zonder extra in onze abonnementen.

De noodzaak van ‘All-inclusive’

Ondernemers staan er vaak niet bij stil maar een succesvolle website is niet alleen een kwestie van uiterlijk. Een aantrekkelijke website is natuurlijk een goed begin maar toch slechts een deel van het plaatje. Wil je echt iets bereiken dan zul je enkele zaken goed op orde moeten hebben. In onze All-inclusive abonnementen ligt onze focus sterk op deze onderdelen.

Waarom veel websites falen

Tot 10 jaar geleden kwam je er goed mee weg als je een mooie website had en er verder weinig mee deed. De website draaide prima en klanten vonden je wel via Google. Hoe mooi was die tijd!
Het landschap is inmiddels radicaal gewijzigd en wat vroeger werkte is nu een recept voor mislukking.
Veel websites zijn nog niet bij de tijd en eigenaren zijn zich vaak niet bewust van de noodzaak van een doorlopende actieve houding als het gaat om ‘online’.

Wat heb je (minimaal) nodig voor succes?

Dit hangt af van het type organisatie dat je hebt en in welke branche je zit. De bakker op de hoek heeft waarschijnlijk minder baat bij een website dan een landelijk opererend makelaarskantoor. Ook de afhankelijkheid van een website en de verwachtingen zullen hier verschilt zijn. Je zult dus moeten bepalen wat succes voor jou betekent.

Ongeacht je doel zul je minimaal het volgende op orde moeten hebben
:

 • Je website moet goed vindbaar zijn (en blijven!) via Google (en andere zoekmachines).
  Dit houdt in dat je minstens maandelijks moet controleren of je goed vindbaar bent. Wanneer heb jij dit voor het laatst gecontroleerd? En hoe heb je dat gedaan?
 • Je website zal aantrekkelijk moeten zijn voor je doelgroep.
  Dit betekent niet alleen een uiterlijk die je doelgroep aanspreekt maar ook een logische indeling en up-to-date informatie. Je zult je website regelmatig moeten bijwerken om aantrekkelijk te blijven voor je klanten. Wist je dat Google regelmatige updates van je website goed waardeerd?
 • Je website zal goed moeten tonen op gangbare apparaten zoals desktop, smartphone en tablet.
  Dit is niet alleen plezierig voor je klanten maar ook voor Google. Google rekent zwaar met je af als je website niet goed toont op smartphones en ook potentiele klanten kijken liever even op de website van een concurrent die wel goed toont.
 • Je website moet snel laden.
  Niet alleen op je desktop maar, nog belangrijker, ook op je smartphone. 2 seconden laadtijd is al aardig lang dus ga voor minder! De juiste services (snelle webhosting en optimalisatie technologie) kosten wat euro’s maar bepalen een behoorlijk deel van je succes.
 • Je website moet veilig zijn.
  Ook hier geldt dat er enkele services zijn die je de beveiliging van je website op orde houden. Denk aan de aanschaf van een SSL-beveiligingscertificaat en het up-to-date houden van je hosting en WordPress-installatie.

All-Inclusive helpt jouw succes

Voor alle bovenstaande ‘noodzakelijkheden’ hebben wij uitvoerig onderzocht hoe we de beste prestaties kunnen behalen voor jou. Ervaring, kennis en techniek hebben wij gebundeld in één pakket en ondergebracht in onze abonnementen. Services waar je normaal periodiek extra voor zou moeten betalen hebben wij inclusief gemaakt. Jij hebt hier dus geen omkijken meer naar! Bij onze abonnementen kun je zien wat precies inbegrepen is.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Dorpsstraat 12
8111 AD Heeten
BTW: NL003450040B92
KvK: 80505236