Diensten

Online succes is de combinatie van een perfecte website, goede vindbaarheid en een doordachte social media strategie. Meebewegen met je klanten, vernieuwen en vooral aanpakken met de focus op succes. Wij bieden alle diensten die jou daarmee helpen.

Ontwerp website

op basis van abonnement of offerte

Wij verzorgen een aantrekkelijk website-ontwerp voor je op basis van jouw wensen, gevormd met onze expertise maar altijd gericht op jouw doel

Bouw website

op basis van abonnement of offerte

Op basis van een website-ontwerp bouwen wij jouw website gelijkend tot in detail. Jouw website is snel, functioneert goed op alle gangbare apparaten en is plezierig te onderhouden.

OVERIGE DIENSTEN

WordPress onderhoud

Bij abonnement: inbegrepen.
Na bouw op offertebasis
: vanaf € 35 per drie maanden.

WordPress en de plugins waar jouw website gebruik van maakt hebben onderhoud nodig in de vorm van updates. Wij verzorgen maandelijks de updates en contoleren jouw website nadien op goed functioneren.  

Domeinregistratie

Bij abonnement: inbegrepen.
Na bouw op offertebasis: vanaf € 15 per jaar.

Laat ons weten welke domeinnaam je wenst. Wij registreren de domeinnaam altijd op jouw naam zodat je eigenaar bent van je domeinnaam. Als je wilt koppelen we je domein aan je website en/of maken we e-mailadressen voor je aan.

Webhosting

Bij abonnement: inbegrepen.
Na bouw op offertebasis: vanaf € 96 per jaar.

Wij verzorgen supersnelle webhosting voor jouw website en e-mail. Backup en support is daarbij inbegrepen. Je beschikt over een hostingmanager waar je zelf allerlei zaken als e-mailadressen en autoresponders kunt regelen. Geen zin in techniek? Bel of mail ons, regelen wij het voor kosteloos je!

SSL beveiligingscertificaat

Bij abonnement: inbegrepen.
Na bouw op offertebasis: vanaf € 35 per jaar.

Jouw domein, website en e-mail zijn goed beveiligd met een SSL certificaat. Ook de verlenging wordt automatisch voor je gedaan.

Google Actief: altijd goed vindbaar

Bij abonnement SUMO / DRAGON: inbegrepen.
Na bouw op offertebasis: vanaf € 275 per jaar.

Als vindbaarheid via Google voor jou van absoluut belang is ontkom je niet aan Google optimalisatie. Dit is een doorlopend proces van acties waarbij informatie op je website optimaal aan jouw klanten en Google wordt gepresenteerd. Wij voeren de juiste acties voor je uit. Je krijgt tweemaandelijkse een beknopt verslag in begrijpelijke taal. Toegang tot je eigen Serpwatch account (serpwatch.io) laat je live resultaten zien. Je weet dus altijd waar je staat!   

Hands On services

Bij abonnement DRAGON: 2 uur p/m inbegrepen.
Na bouw op offertebasis: € 95 per uur of op basis van SLA.

Succesvol zijn met je website hangt samen met actie. Je ververst informatie en bent innovatief bezig om je website aantrekkelijk en bij de tijd te houden. Je kunt ons inschakelen voor de dingen die je zelf liever niet wilt doen of niet kunt doen. Bijhouden van je website, opmaken en versturen van je nieuwsbrief,  ontwerp bijwerken? Wij doen het graag voor je. 

Webshop (WooCommerce)

Bij abonnement aanvullend: € 79 p/m. Minimaal 6 maanden, tot 500 producten.
Na bouw op offertebasis: op basis van aanvullende offerte

Verkoop je producten via je eigen webshop. Wij richten deze voor je in, passend in de stijl van je website of huisstijl. Daarna plaatsen we de eerste 10 artikelen voor je en koppelen je webshop aan een betaalmodule zodat jouw klanten makkelijk kunnen afrekenen. Uiteraard kun je zelf meer artikelen plaatsen. Je bent snel klaar om te verkopen! 

Social media begeleiding

Bij abonnement aanvullend: € 149 per maand, (min. 6 mnd, max 4 uur p/m)
Na bouw op offertebasis: € 149 per maand, (min. 6 mnd, max 4 uur p/m)

Wij helpen je met het opzetten van je Facebook, Instagram en YouTube account. Heb je deze al actief? Wij begeleiden je met het creëren van content en plaatsen deze voor je op een aantrekkelijke manier. Denk hierbij aan tekst, afbeeldingen en video. Wij doen aanbevelingen om beter op te vallen bij je doelgroep. Wil je dat we een advertentiecampagne voor je opzetten en de resultaten bijhouden? Geen probleem.

Dorpsstraat 12
8111 AD Heeten
BTW: NL003450040B92
KvK: 80505236