Over Xonbu

Xonbu is een samenwerkingsinitiatief van ZZP’ers, reclamebureaus en mediabureaus. Wij realiseren uiteenlopende projecten op het gebied van webdesign, webdevelopment en Google vindbaarheid (SEO).

Om jouw webproject tot iets moois uit te laten groeien is het goed om elkaar wat beter te leren kennen. Aangezien wij (nog) niet weten wie jij bent begin ik met een introductie van Xonbu en mijzelf (Peter Tak).

1996 (ja, toen was er al internet!)

Het laatste jaar van mijn HBO-studie Public Relations en Voorlichting stond gek genoeg geheel in het kader van internet-technologie en web-programmeren. Dit heb ik altijd al interessant gevonden maar voor programmeren moest je wel heel ‘slim’ zijn dus dat werd hem niet. Nou ja, uiteindelijk toch wel blijkbaar…

Mijn coding-skills werden bijgeslepen door internetprovider BIT waar ik als webdesigner aan de slag ging. In die tijd typte je letterlijk code waardoor een webpagina vorm kreeg. Nu, met de moderne ‘Drag and drop builders’,  is dat anders maar juist die periode zorgde voor een dieper begrip van de materie. Regelmatig komt het voor dat een klant iets meer wil waardoor ik toch weer de code in mag duiken.

Xonbu als samenwerking

Als freelancer heb ik ondertussen meer dan 300 websites gebouwd. Mooie relaties zijn daaruit voortgekomen in de vorm van klanten, collega-ZZP’ers en media- en reclamebureaus waar ik graag mee samenwerk. Onder de vlag van Xonbu komt deze samenwerking tot leven. Het voordeel van samenwerking zit hem vooral in schaalbaarheid en flexibiliteit van expertise waardoor kleine- en grotere projecten goed opgepakt worden. De klant ervaart het gemak van één aanspreekpunt.

Klanten van Xonbu

Wat vooral de laatste jaren opvalt is dat onze klanten steeds meer wensen hebben ten aanzien van hun online presentatie. Zij zien dat de concurrentie steeds actiever wordt. Social media wordt effectiever gebruikt en websites worden continue verbetert en beter vindbaar.
Onze klanten hebben een budget voor online activiteiten en, minstens zo belangrijk, een mentaliteit waarin actie de boventoon voert. Zij zien ons als stabiele partner als het gaat om reguliere zaken als onderhoud maar weten ons ook te vinden als (sparrings)partner bij de uitwerking van nieuwe initiatieven.

Kennismaken?

Uiteraard maken wij ook graag kennis met jou. Wil je klant worden van Xonbu of met ons samenwerken? Laat wat van je horen.
Klanten zijn blij met ons
en wij met hen!
Zwany Huiting
Een website bouwen met Xonbu is een feestje: je krijgt wat je afspreekt.
De vriendelijke medewerkers zijn uitstekend bereikbaar en reageren snel en adequaat.
Alexander Tan
Centrum RNA helpt continue mensen de weg te vinden op hun pad van gezondheid en vitaliteit. Xonbu voorziet ons daarin van een helder en overzichtelijk portaal die snel en efficiënt werkt. Wij zijn er zeer blij mee!
Niels Koldewijn
In de afgelopen 15 jaar heb ik met Peter van Xonbu voor meerdere bedrijven en initiatieven sites opgezet. Fijne samenwerking, altijd strak, snel opgezet, makkelijk te gebruiken en altijd te bereiken voor vragen en ideeen!
Marjon Ruiter
In mijn salon draait het om verzorging en uiterlijk. Fijn dan ook dat de mensen van Xonbu mijn website bij de tijd houden en daarmee mijn visie kracht bijzetten.
Herbert Stoffels
De klantenservice is zeer adequaat, zeer kundige & vriendelijke servicemedewerkers, goede bereikbaarheid en duidelijke antwoorden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer tevreden over Xonbu.
Dorpsstraat 12
8111 AD Heeten
BTW: NL003450040B92
KvK: 80505236