Wat is de betaaltermijn van een abonnement?

Je ontvangt een factuur op de eerste dag van een nieuwe periode. De eerste betaaltermijn is 10 dagen. De herinneringstermijn is 5 dagen. De aanmaningstermijn is eveneens 5 dagen. Bij overschrijding van de betaaltermijn krijg je een laatste verzoek tot betaling binnen 1 dag.

Ik mis een factuur. Hoe ontvang ik een nieuwe?

Kijk uiteraard eerst even in de spambox van je mailaccount. Mocht je de factuur daar niet vinden stuur ons dan een mail en geef aan welke factuur je mist. Wij sturen je deze opnieuw.

Hoe beëindig ik een dienst / abonnement?

Je kunt bellen (06 55 80 3055) of een mail sturen naar admin@xonbu.com waarin je aangeeft welke dienst je wilt beeindigen. Je ontvangt van ons een bevestiging. Stuur je opzegging uiterlijk  drie dagen voor aanvang van een nieuwe termijn (maand) zodat wij deze op tijd kunnen verwerken.

Ik wil mijn abonnement graag omzetten naar website in eigendom. Hoe werkt dat?

In een abonnement is alles opgenomen wat je maar kunt bedenken om je website online te krijgen. Je hebt niet de kosten gemaakt die gebruikelijk zijn bij een website op offertebasis waarbij je direct eigenaar bent. Indien je jouw abonnement om wilt zetten zullen we de aanvankelijke kosten berekenen en je deze in rekening brengen. […]