Wat is de betaaltermijn van een abonnement?

Je ontvangt een factuur op de eerste dag van een nieuwe periode. De eerste betaaltermijn is 10 dagen. De herinneringstermijn is 5 dagen. De aanmaningstermijn is eveneens 5 dagen. Bij overschrijding van de betaaltermijn krijg je een laatste verzoek tot betaling binnen 1 dag.

Hoe beëindig ik een dienst / abonnement?

Je kunt bellen (06 55 80 30 55) of een mail sturen naar admin@xonbu.com waarin je aangeeft welke dienst je wilt beeindigen. Je ontvangt van ons een bevestiging. Stuur je opzegging uiterlijk drie dagen voor aanvang van een nieuwe termijn (maand) zodat wij deze op tijd kunnen verwerken.

Ik wil mijn abonnement graag omzetten naar website in eigendom. Hoe werkt dat?

In een abonnement is alles opgenomen wat je maar kunt bedenken om je website online te krijgen. Je hebt niet de kosten gemaakt die gebruikelijk zijn bij een maatwerk website op offertebasis waarbij je direct eigenaar bent. Wil je jouw abonnement omzetten naar website in eigendom dan kan dat uiteraard. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat, wat de kosten zijn en waar je rekening mee moet houden.

Wat is jullie uurtarief?

Ons uurtarief is € 95,00 excl. btw. voor webdesign werkzaamheden.

Heb je bij ons een abonement (Bonsai, Sumo of Dragon) dan is het uurtarief voor werkzaamheden m.b.t. dat abonnement € 71,25 excl. btw.
In het abonnement Dragon is maandelijks twee uur werkzaamheden inbegrepen.

Heb je regulier onderhoud na oplevering op basis van offerte dan ben je mogelijk beter af met een onderhouds-SLA. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn.