Wat is de betaaltermijn van een abonnement?

Je ontvangt een factuur op de eerste dag van een nieuwe periode. De eerste betaaltermijn is 10 dagen. De herinneringstermijn is 5 dagen. De aanmaningstermijn is eveneens 5 dagen. Bij overschrijding van de betaaltermijn krijg je een laatste verzoek tot betaling binnen 1 dag.

Hoe beëindig ik een dienst / abonnement?

Je kunt bellen (06 55 80 30 55) of een mail sturen naar admin@xonbu.com waarin je aangeeft welke dienst je wilt beeindigen. Je ontvangt van ons een bevestiging. Stuur je opzegging uiterlijk drie dagen voor aanvang van een nieuwe termijn (maand) zodat wij deze op tijd kunnen verwerken.

Ik wil mijn abonnement graag omzetten naar website in eigendom. Hoe werkt dat?

In een abonnement is alles opgenomen wat je maar kunt bedenken om je website online te krijgen. Je hebt niet de kosten gemaakt die gebruikelijk zijn bij een website op offertebasis waarbij je direct eigenaar bent. Indien je jouw abonnement om wilt zetten zullen we de aanvankelijke kosten berekenen en je deze in rekening brengen. […]

Corona knop? Hoe werkt dat?

Als jouw bedrijf door overmacht even in zwaar weer komt dan kun je alle hulp gebruiken. Lopende kosten zijn dan soms niet wenselijk. Laten we hopen van niet maar kom jij ooit in zo’n situatie dan krijg je drie maanden (aaneengesloten) 100% korting op je abonnement (en eventuele aanvullende diensten). Je diensten blijven gewoon actief! […]

Wat is jullie uurtarief?

Ons uurtarief is € 95,00 excl. btw. ongeachte het type werkzaamheden. In het abonnement Dragon is maandelijks twee uur werkzaamheden inbegrepen. Heb je regulier onderhoud na oplevering op basis van offerte dan ben je mogelijk beter af met een onderhouds-SLA.