Hoe zit het met de snelheid van mijn website?

De snelheid van jouw website heeft prioriteit bij ons omdat we weten hoeveel invloed dat heeft op de klantbeleving (jouw klanten dus) en de ranking bij Google. Snellere websites zijn beter vindbaar bij Google. (OK, er spelen hier nog wat zaken maar dit wat betreft snelheid).
Wil je weten hoe wij jouw website zo snel mogelijk krijgen en hoe jij dat kunt checken? Lees het artikel: Jouw WordPress website supersnel.

Waarom is mijn website geen eigendom bij een abonnement?

Wij kennen geen opzegtermijn, contracten of looptijd voor een abonnement. Het voordeel voor jou is dat je geen financieel risico loopt omdat je maandelijks kunt opzeggen. Wij willen graag die vrijheid geven maar zelf niet het risico lopen dat men bijvoorbeeld na 1 maand het abonnement stopt en het eigendom op de website claimt. Het ontwerpen en bouwen van een website (en alles daaromheen) kost veel tijd. Bedragen vanaf € 2500 tot 10.000 zijn heel normaal.

Het is wel mogelijk om jouw abonnement om te zetten naar website in eigendom. Lees hier hoe je dat aanpakt en waar je rekening mee moet houden.

Kan ik mijn website zelf onderhouden?

Ja dat kan.
Wij maken je website in WordPress en richten deze zo in dat je de inhoud makkelijk kunt aanvullen of wijzigen. Wil je zelf aan de slag met het ontwerp dan kan dat ook via de geïnstalleerde paginabouwer. Dit raden we overigens alleen aan als je weet wat je doet.