...

WordPress plugins licenties

Krachtige functionaliteiten die jouw website sneller, beter en veiliger maken.
Zonder de gebruikelijke kosten te gebruiken in je abonnement!
Nog mooier… wij zetten het helemaal voor jou op…jij plukt alleen de vruchten. 

Elementor Essential

Al enkele jaren de meest gebruikte en populaire pagina bouwer. Wij bouwen je website hier grotendeels mee, jij kunt het gebruiken om inhoud toe te voegen of te wijzigen. Of je laat het ons doen, dat zit tenslotte in je abonnement.

WP-rocket

Geeft jouw website de snelheid die bezoekers eisen. Snel!
Wij stellen deze optimaal voor je in.

Rank Math Pro

Betere vindbaarheid van jouw website! Met RankMath stellen we de zoektermen in voor jouw website zodat klanten je goed kunnen vinden. 

Presto Player Pro

Presenteer je video’s op de best mogelijke manier met deze moderne videospeler. Veel opties beschikbaar zoals statistieken en volledig af te stemmen op jouw huisstijl/website kleuren.

WiserNotify (Startup plan)

Als je een goed product hebt wil je dat toch laten zien? Klant-ervaringen tonen op je website helpt daarbij. Je geeft nieuwe klanten het vertrouwen om met jou in zee te gaan. Deze service toon klant-ervaringen (en acties etc.) op een aantrekkelijke manier.   

Shortpixel

Deze plugin en de credits die je van ons krijgt optimaliseert de afbeeldingen op jouw website en zorgt dat deze sneller laden. 

Crocoblock

Een fantastische verzameling plugins die jouw website boven de concurrentie tilt. Wij gebruiken deze om jouw website wat extra ‘peper en zout’ te geven. Zelf zul je er ongetwijfeld niet veel mee doen maar je ziet het resultaat op je website. Kijk zelf maar eens op hun website. Wij hebben het ‘All inclusive plan’ voor jou binnen je abonnement.

Ninja Forms Professional

Elegante formulieren krijg je met deze plugin. Binnen je abonnement maken wij de formulieren voor je. Wil je zelf sleutelen dan kan dat.
Onze formulieren zijn ook gebouwd met deze plugin. 

En nog een aantal....

We hebben nog een aantal licenties in de kast maar die zijn gericht op vrij specifieke situaties. Wil je een bepaalde functionaliteit op je website? Laat het ons weten!

VEELGESTELDE VRAGEN

WordPress Plugins
Een plugin geeft een website extra functionaliteit. Zo heb je plugins voor: – verbetering website snelheid – foto-optimalisatie – webformulieren – visuele effecten – video – etc.
Ja. Een standaard WordPress website zonder plugins doet niet veel meer dan tekst en afbeeldingen tonen. Plugins maken je website sneller, beter, mooier, veiliger, functioneler etc.
Binnen het abonnement kun je kosteloos gebruik maken van enkele krachtige WordPress plugins waar wij PRO-licenties voor hebben. Deze hoef je dus niet zelf aan te schaffen. Een overzicht vind je op de pagina WordPress plugins licenties.
In een ideale wereld zou het antwoord ‘ja’ zijn. Helaas zijn we daar nog niet. De alternatieven die op dit moment in ontwikkeling zijn bieden nog niet wat de meeste website-eigenaren wensen. In de praktijk kun je met die alternatieven al wel een redelijke website neerzetten maar organisaties met ambities (jij dus) hebben altijd wensen die voor lopen op de technische mogelijkheden die geboden worden. WordPress is niet perfect maar vaak wel de beste keuze.
Dorpsstraat 12
8111 AD Heeten
BTW: NL003450040B92
KvK: 80505236