Website abonnement of offerte?

Of een website-abonnement voor jou een goede keuze is hangt af van je verwachtingen, je activiteiten, vaardigheden en middelen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Abonnementen

Die keuze hangt af van jouw situatie en (toekomstige) wensen. Gebruik onze keuzemodule om te zien welke optie voor jou het meest geschikt is.

Je ontvangt een factuur op de eerste dag van een nieuwe periode. De eerste betaaltermijn is 10 dagen. De herinneringstermijn is 5 dagen. De aanmaningstermijn is eveneens 5 dagen. Bij overschrijding van de betaaltermijn krijg je een laatste verzoek tot betaling binnen 1 dag.

Je ontvangt een factuur op de eerste dag van een nieuwe periode voor de dan lopende periode (maand). Je dient deze factuur zelf te voldoen. Wil je liever een factuur per 3 maanden dan kan dat ook.  Wij hebben geen opties voor automatische incasso’s etc. om administratieve overhead minimaal te houden.

Binnen het abonnement kun je kosteloos gebruik maken van enkele krachtige WordPress plugins waar wij PRO-licenties voor hebben. Deze hoef je dus niet zelf aan te schaffen. Een overzicht vind je op de pagina WordPress plugins licenties.

Wij kennen geen opzegtermijn, contracten of looptijd voor een abonnement. Het voordeel voor jou is dat je geen financieel risico loopt omdat je maandelijks kunt opzeggen. Wij willen graag die vrijheid geven maar zelf niet het risico lopen dat men bijvoorbeeld na 1 maand het abonnement stopt en het eigendom op de website claimt. Het ontwerpen en bouwen van een website (en alles daaromheen) kost veel tijd. Bedragen vanaf € 2500 tot 10.000 zijn heel normaal.

10 e-mailadressen zijn inbegrepen. Heb je meer nodig dan zijn de kosten daarvoor € 2,50 per e-mailadres per maand.

De keuze is aan jou:
1) Je verlengt de domeinnaam niet meer en deze komt automatisch te vervallen
2) Je zet deze om naar ‘alleen domeinregistratie’. Je domeinnaam blijft behouden zolang je de registratie wenst
3) Je zet deze om naar ‘domeinregistratie met e-mail’. Je domeinnaam blijft behouden en je kunt gebruik blijven maken van je e-mailadressen.
4) Je verhuist de domeinnaam naar een ander provider. Kies je hiervoor dan sturen wij je de benodigde autorisatiecode.

Het opzetten van de dienst die je met een extra module bestelt kost veel tijd. Het maken van een webshop al snel 1 tot 2 dagen, social media opzetten bijna een dag en Google Actief optimalisatie ruim een dag. Daar komt dan verder nog de wekelijkse of maandelijkse bijsturing bij. Als je dit nu weet zie je ook hoe laag de kosten voor jou zijn. Voor ons zou het slecht ondernemerschap zijn als je dit even ‘aan’ en ‘uit’ kunt zetten.

Nee, zodra je het abonnement beëindigd stoppen alle diensten en betalingen gekoppeld aan dat abonnement. Alle diensten worden per maand afgerekend. Bijvoorbeeld: als je een dienst koppelt aan een abonnement waar bij staat ‘minimaal zes maanden’ en je zou onverhoopt het abonnement stoppen dan hoef je de gekoppelde dienst ook niet meer te betalen.

Een looptijd blijkt in de praktijk niet nodig. Onze klanten zijn meestal serieus als het gaat om hun organisatie en online-activiteiten. Wij helpen daarbij naar beste kunnen. Tevreden klanten blijven meestal langere tijd bij ons, een contract en looptijd is daarbij niet nodig.

In een abonnement is alles opgenomen wat je maar kunt bedenken om je website online te krijgen. Je hebt niet de kosten gemaakt die gebruikelijk zijn bij een website op offertebasis waarbij je direct eigenaar bent. Indien je jouw abonnement om wilt zetten zullen we de aanvankelijke kosten berekenen en je deze in rekening brengen. Daarbij wordt in mindering gebracht het aantal maanden dan je je abonnement actief hebt x 2% tot maximaal 50%.

Voorbeeld:
Je website op offertebasis (ontwerp en bouw) zou € 3600 zijn geweest. Je hebt je abonnement 18 maanden lopen. De berekening wordt dan € 3600 minus 18 x 2% (= 36%) = € 2304.

Dorpsstraat 12
8111 AD Heeten
BTW: NL003450040B92
KvK: 80505236