...

Wat is beter: een nieuwe website op basis van abonnement of offerte?

Of een website-abonnement voor jou een goede keuze is hangt af van je verwachtingen, je activiteiten, vaardigheden en middelen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Abonnementen
De snelheid van jouw website heeft prioriteit bij ons omdat we weten hoeveel invloed dat heeft op de klantbeleving (jouw klanten dus) en de ranking bij Google. Snellere websites zijn beter vindbaar bij Google. (OK, er spelen hier nog wat zaken maar dit wat betreft snelheid). Wil je weten hoe wij jouw website zo snel mogelijk krijgen en hoe jij dat kunt checken? Lees het artikel: Jouw WordPress website supersnel.
Met het abonnement dat je hebt spaar je 0.5 uur per maand aan re-design tijd. Heb je genoeg tijd opgebouwd dan kun je ons opdracht geven om aanpassingen te doen aan het uiterlijk van je website. Geef ons je wensen door en wij geven aan hoeveel tijd we hiervoor nodig hebben. Je kunt je opgespaarde tijd inwisselen en eventuele resttijd op basis van factuur voldoen. Re-design tijd is uitsluitend te gebruiken voor wijzigingen in het uiterlijk, niet voor de inhoud van je website.
Ja, je kunt wisselen van abonnement. Upgraden kan altijd direct, downgraden kan na zes maanden afname van eenzelfde abonnement.

Waarom kan downgraden pas na zes maanden?
Stel, je hebt een BONSAI pakket en wilt naar SUMO. Dat kan dus direct. Wij gaan vervolgens intensief voor je aan de slag met je Google strategie en doorlopende Google optimalisatie. Daar zijn we in eerste instantie ongeveer 4 tot 6 uur mee bezig. Het zou voor ons niet rendabel zijn als je binnen een maand weer terug kunt schakelen. Logisch toch?
Met het abonnement dat je hebt spaar je 0.5 uur per maand aan re-design tijd. Heb je genoeg tijd opgebouwd dan kun je ons opdracht geven om aanpassingen te doen aan het uiterlijk van je website. Geef ons je wensen door en wij geven aan hoeveel tijd we hiervoor nodig hebben. Je kunt je opgespaarde tijd inwisselen en eventuele resttijd op basis van factuur voldoen. Re-design tijd is uitsluitend te gebruiken voor wijzigingen in het uiterlijk, niet voor de inhoud van je website.
Die keuze hangt af van jouw situatie en (toekomstige) wensen. Gebruik onze keuzemodule om te zien welke optie voor jou het meest geschikt is of neem contact met ons op om jouw wensen door te nemen.
Wij maken geen websites op basis van abonnement indien vooraf bekend is dat deze slechts enkele maanden in de lucht blijft. Het maken van een maatwerk website kost al snel tussen de € 2500 en € 10.000. Bij een abonnement voor de langere termijn geniet jij van ‘alles inclusief’ in combinatie met een voordelig kostenplaatje. Wij genieten van jouw (hopelijk) langdurige klandizie. Uiteraard maken wij een fantastische website voor jouw evenement op basis van offerte.
In het kort: nee. Je kunt elk abonnement op elk moment en ongeacht de reden opzeggen. Uiteraard hopen we voor je dat de reden een plezierige is maar omstandigheden kunnen je soms noodzaken tot beëindiging. Geen probleem dus. Waar je wel rekening mee dient te houden is dat je uiterlijk drie dagen voor aanvang van een nieuwe termijn opzegt. Dat geeft ons de tijd om alles administratief te verwerken en facturering voor een nieuwe termijn stop te zetten.
Je ontvangt een factuur op de eerste dag van een nieuwe periode. De eerste betaaltermijn is 10 dagen. De herinneringstermijn is 5 dagen. De aanmaningstermijn is eveneens 5 dagen. Bij overschrijding van de betaaltermijn krijg je een laatste verzoek tot betaling binnen 1 dag.
Je ontvangt een factuur op de eerste dag van een nieuwe periode voor de dan lopende periode (maand). Je dient deze factuur zelf te voldoen. Wil je liever een factuur per 3 maanden dan kan dat ook.  Wij hebben geen opties voor automatische incasso’s etc. om administratieve overhead minimaal te houden.
Binnen het abonnement kun je kosteloos gebruik maken van enkele krachtige WordPress plugins waar wij PRO-licenties voor hebben. Deze hoef je dus niet zelf aan te schaffen. Een overzicht vind je op de pagina WordPress plugins licenties.
Wij kennen geen opzegtermijn, contracten of looptijd voor een abonnement. Het voordeel voor jou is dat je geen financieel risico loopt omdat je maandelijks kunt opzeggen. Wij willen graag die vrijheid geven maar zelf niet het risico lopen dat men bijvoorbeeld na 1 maand het abonnement stopt en het eigendom op de website claimt. Het ontwerpen en bouwen van een website (en alles daaromheen) kost veel tijd. Bedragen vanaf € 2500 tot 10.000 zijn heel normaal. Het is wel mogelijk om jouw abonnement om te zetten naar website in eigendom. Lees hier hoe je dat aanpakt en waar je rekening mee moet houden.
10 e-mailadressen zijn inbegrepen. Heb je meer nodig dan zijn de kosten daarvoor € 2,50 per e-mailadres per maand.
De keuze is aan jou, je hebt 4 opties:
  1. Je verlengt de domeinnaam niet meer en deze komt automatisch te vervallen
  2. Je zet deze om naar ‘alleen domeinregistratie’. Je domeinnaam blijft behouden zolang je de registratie wenst
  3. Je zet deze om naar ‘domeinregistratie met e-mail’. Je domeinnaam blijft behouden en je kunt gebruik blijven maken van je e-mailadressen.
  4. Je verhuist de domeinnaam naar een ander provider. Kies je hiervoor dan sturen wij je de benodigde autorisatiecode.
Het opzetten van een webshop, geheel naar jouw wensen, kost veel tijd. Houd rekening met 2 dagen. Als je dit nu weet zie je ook hoe laag de kosten voor jou zijn. Voor ons zou het slecht ondernemerschap zijn als je dit even ‘aan’ en ‘uit’ kunt zetten.
Nee, zodra je het abonnement beëindigd stoppen alle diensten en betalingen gekoppeld aan dat abonnement. Alle diensten worden per maand afgerekend. Bijvoorbeeld: als je een dienst koppelt aan een abonnement waar bij staat ‘minimaal zes maanden’ en je zou onverhoopt het abonnement stoppen dan hoef je de gekoppelde dienst ook niet meer te betalen.
Een looptijd blijkt in de praktijk niet nodig. Onze klanten zijn meestal serieus als het gaat om hun organisatie en online-activiteiten. Wij helpen daarbij naar beste kunnen. Tevreden klanten blijven meestal langere tijd bij ons, een contract en looptijd is daarbij niet nodig. Websites met een op voorhand tijdelijk karakter komen niet in aanmerking voor een abonnement.
In een abonnement is alles opgenomen wat je maar kunt bedenken om je website online te krijgen. Je hebt niet de kosten gemaakt die gebruikelijk zijn bij een maatwerk website op offertebasis waarbij je direct eigenaar bent. Wil je jouw abonnement omzetten naar website in eigendom dan kan dat uiteraard. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat, wat de kosten zijn en waar je rekening mee moet houden.
Als jouw organisatie even in zwaar weer komt dan kun je alle hulp gebruiken. Lopende kosten zijn dan soms niet wenselijk. Laten we hopen van niet maar kom jij ooit in zo’n situatie dan krijg je drie maanden (aaneengesloten) 100% korting op je abonnement (en eventuele aanvullende diensten). Je diensten blijven gewoon actief! Wat je daarvoor moet doen? Gewoon even telefonisch contact opnemen. Je mag de reden met ons delen maar dit is geen noodzaak, je verzoek wordt ingewilligd. Spelregels:
– Ichiji teishi botan is 1x beschikbaar per drie jaar abonnement.
– Ichiji teishi botan is niet in te zetten in de eerste 6 maanden van je abonnement.
– De periode is altijd 3 maanden aaneengesloten en dus niet op te splitsen.
– Ichiji teishi botan geldt voor een nieuwe periode (maand) dus niet met terugwerkende kracht.
Dorpsstraat 12
8111 AD Heeten
BTW: NL003450040B92
KvK: 80505236